Buitengesloten Antwerpen – Slotenmaker Snel

Weinig dilemma’s zijn zo frustrerend als het dichtslaan van de deur en zien dat uw sleutels nog in het slot zitten , met alle deuren goed vergrendeld. Of loopt het huis uit in de ochtend om de krant te halen en de voordeur slaat dicht, met U buitengesloten op de veranda.

Of zoeken naar uw kantoor sleutels, en dan te herinneren dat je ze achterliet op uw bureau de avond tevoren. Met onze buitengesloten service bent U snel weer binnen.

Hoe kom ik weer binnen?

Natuurlijk kun je een ruit inslaan. Je klimt erdoor naar binnen, pakt de sleutels op, doet de deur weer open en laat de eerstvolgende werkdag het raam weer repareren. Dat is een prima oplossing met een snel resultaat, maar wel met een forse bijbehorende kostenpost. Een nieuw raam is immers niet goedkoop.

Een betere optie is om een slotenmaker langs te laten komen. Een slotenmaker kan vaak zonder al teveel moeite een slot open krijgen, meestal zonder dit te hoeven forceren. Zo hoeft het slot niet vervangen te worden. De deur wordt dan geopend zodat u weer eenvoudig naar binnen kunt.

Wanneer een sleutel is afgebroken, heeft u hier uiteraard niet zoveel aan. U kunt immers moeilijk elke keer de slotenmaker langs laten komen om het slot voor u te openen.

De slotenmaker kan dan echter het slot vervangen zodat u een nieuw slot met bijbehorende sleutel krijgt. De sloten zijn dan meteen weer bij de tijd en voldoen aan de laatste veiligheidseisen, dat is wel zo prettig!

Buitengesloten Antwerpen – Slotenmaker Snel