Samsung s8 verzekeren


Een Samsung s8 verzekeren is zeker verstandig. Hoewel het per persoon verschilt is het toch voor de meeste gebruikers aan te raden om een verzekering af te sluiten, wanneer je smartphone een hoge waarde vertegenwoordigd.

Voor de meeste gebruikers is de waarde van de Galaxy S8 te hoog om direct een nieuw toestel los aan te schaffen als het door een ongelukje volledig defect raakt. In de broek laten zitten tijdens het werken waardoor het geplet is? Dan kan de schade enorm oplopen tot honderden euro’s. Doordat de smartphone een erg groot display heeft en tegelijkertijd dun is kan het maar tegen een bepaalde mate van druk.

Het glas is weliswaar sterker door de Gorilla Glass technologie maar het kan nog altijd kapot. Hetzelfde geldt voor de behuizing. Deze is water- en stofdicht met een IP68 certificatie maar dan is waterschade nog steeds mogelijk. Tegen al dit soort risico’s is er de telefoonverzekering waarmee je kunt voorkomen dat jij degene bent die opdraait voor de kosten. Deze verzekeraars zoals Smartphonepolis bieden een Samsung Galaxy S8 of S8+ verzekering aan.

Sluit online een Samsung S8 af

De website Smartphonepolis biedt je smartphone rringen aan tegen zeer schappelijke prijzen. Het is in mijn ogen de beste aanbieder van smartphone verzekeringen en zeker de moeite waard om te checken.