Bamboematten kopen

Bamboematten worden gebruikt als natuurlijke tuinafscheiding en zijn snel en eenvoudig te plaatsen en eventueel op maat te knippen zonder problemen. De bamboemat kan met behulp van tie wraps tegen betongaas of een gaashekwerk worden geplaatst maar ook met krammen tegen houten palen, een bestaande schutting of tuinscherm of een lelijke muur.

Deze bamboematten zijn gemaakt van natuurlijk restmateriaal, de keuze voor bamboematten betekent daarmee dat u een milieuvriendelijk tuinscherm plaatst zonder dat daarvoor bomen hoeven worden gekapt en voorkomt daarmee boskap. bamboe groeit 15 keer zo snel en levert 20% meer zuurstof dan bomen.

Onderhoud en verzorging van bamboematten

Natuurlijk hebben bamboematten ook de nodige verzorging en onderhoud nodig. Hierdoor vergroot u de levensduur van de bamboematten en zorgt u ervoor dat deze in uw tuin blijven stralen. In de loop der jaren wordt bamboe grijskleurig. Om dit in eerste instantie te voorkomen kunt u het beste uw bamboe jaarlijks behandelen met Bamboe Booster.

Bamboe booster is een plantaardige en 100% natuurlijke heldere olie. Deze bamboe booster is geschikt voor het behandelen van bamboematten tegen het grijs worden. Mocht uw bamboemat al grijskleurig zijn, gebruik dan de Bamboe ontgrijzer. In één handomdraai zijn uw bamboematten weer blank en schoon. De warme uitstraling van de bamboematten is weer helemaal terug!

Bamboematten kopen