Windows 7 licentie kopen

Een Windows 7 licentie kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Een van de meest populaire Windows versie is de Windows 7 Ultimate en is vooral interessant als je een computer hebt waarop bestanden staat waarvan je absoluut niet wilt dat deze in verkeerde handen terecht komen.

Windows 7 Ultimate biedt u de mogelijkheid bestanden te versleutelen met Bitlocker. Wanneer een schijfstation hiermee is beveiligd, is toegang tot het schijfstation alleen mogelijk met een password.

Daarnaast geeft Windows 7 Ultimate je ook de optie Bitlocker toGo. Met dit programma kun je bestanden op USB-sticks of harde schijven beveiligen. Zo kan niemand anders met jouw bestanden aan de haal gaan. Ook een met BitLocker To Go beveiligd mobiel schijfstation is alleen toegankelijk wanneer het juiste wachtwoord bekend is.

Windows 7 Ultimate is tevens de juiste Windows versie voor u wanneer uw computer gebruikt wordt door mensen die verschillende talen spreken. In de Ultimate versie van Windows is het mogelijk in een handomdraai de taal van de volledige Windows interface te veranderen.